Καλή Διαμονή

Καλώς ήλθατε,

Εδώ θα βρείτε διάφορα άρθρα τα οποία τα βρήκαμε στο διαδίκτυο και μας άρεσαν και τα αναρτήσαμε.Εδώ πέρα θα βρείτε μόνο ενδιαφέροντα αληθινά άρθρα.Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-Mail:paoktsis.blogger@gmail.com για οτιδήποτε μα οτιδήποτε θέλετε,είτε θέλετε να γίνετε αρθρογράφοι,είτε θέλετε να ρωτήσετε κάτι ή να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας

Καλή διαμονή,
Ο Διαχειριστής

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ετοιμάζεται το... GoogleBook;

Φήμες που οργιάζουν στο Internet, θέλουν την Google να δημιουργεί μια νέα υπηρεσία, η οποία θα αποτελέσει τον πιο ισχυρό ανταγωνισμό για το Facebook.
Μια φήμη που θέλει την Google να δημιουργεί μια υπηρεσία παρόμοια με αυτή του Facebook, έχει ταράξει τους τεχνολογικούς κύκλους. Το όλο θέμα ξεκίνησε από το Twitter, όπου ο γνωστός "Internet-ίστας", Kevin Rose έγραψε το ακόλουθο Tweet:
" Ok, umm, huge rumor: Google to launch facebook competitor very soon "Google Me", very credible source".

Έτσι, σύμφωνα με τις φήμες, η νέα υπηρεσία θα ονομάζεται "Google Me" και αναμένεται –όταν γίνει διαθέσιμη- να αποτελέσει τον πιο ισχυρό ανταγωνιστή του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσηςFacebook.

Η Google από τη μεριά της δεν προέβη σε σχετικές δηλώσεις προκειμένου να επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί τις εν λόγω φήμες.

Αν η Google όντως ανακοίνωνε τη διάθεση του Google Me, θα σκεφτόσασταν να γίνετε μέλος ή θα προτιμούσαε να παραμείνετε στη χαοτική μεγαλειότητα του Facebook;

Πηγή:www.pcw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου