Καλή Διαμονή

Καλώς ήλθατε,

Εδώ θα βρείτε διάφορα άρθρα τα οποία τα βρήκαμε στο διαδίκτυο και μας άρεσαν και τα αναρτήσαμε.Εδώ πέρα θα βρείτε μόνο ενδιαφέροντα αληθινά άρθρα.Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-Mail:paoktsis.blogger@gmail.com για οτιδήποτε μα οτιδήποτε θέλετε,είτε θέλετε να γίνετε αρθρογράφοι,είτε θέλετε να ρωτήσετε κάτι ή να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας

Καλή διαμονή,
Ο Διαχειριστής

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Κούρασε το Facebook;

ΟΙ ΝΕΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ..

Σημάδια κόπωσης για το Facebook διαπιστώνει διαδικτυακή ερευνά της ιστοσελίδας Roiworld. Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι έφηβοι περνούν δύο ώρες την ημέρα στο διαδίκτυο κατά μέσο όρο ενώ το 80% από αυτούς δαπανά τον περισσότερο χρόνο του στο Facebook. Σύμφωνα όμως με τη δημοσκόπηση σχεδόν ένας στους πέντε, από όσους έχουν λογαριασμό στο Facebook το έχουν αρχίσει και χρησιμοποιούν λιγότερο.

Από την ομάδα των νέων που λέει "αντίο" Facebook, το 45% έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους, το 16% εγκαταλείπουν επειδή οι γονείς τους είναι εκεί, το 14% λένε ότι υπάρχουν "πάρα πολλοί.. ενήλικες / ηλικιωμένοι" και το 13% ανησυχούν για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των...
... προσωπικών τους πληροφοριών.

Το Facebook είναι ακόμα το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο μεταξύ των νέων και ένα ποσοστό της τάξης 78%, έχουν δημιουργήσει ένα προφίλ και το 69% εξακολουθεί να το χρησιμοποιεί. Τη δεύτερη θέση κατέχει το YouTube, την τρίτη το MySpace ενώ το Twitter έρχεται τέταρτο.

Η μελέτη δείχνει επίσης ότι οι έφηβοι που συνεχίζουν να μπαίνουν στο Facebook πρωτίστως παίζουν παιχνίδια. Το Roiworld διαπίστωσε ότι περισσότερο από το ένα τρίτο των εφήβων που παίζουν παιχνίδια στο Facebook παραδέχονται ότι δαπανούν τουλάχιστον το 50% του χρόνου τους στο χώρο online gaming. Στη ερευνά ρωτήθηκαν 600 έφηβοι ηλικίας 13 έως 17 ετών.
Στέφανος Νικήτας

απo TreloKouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου