Καλή Διαμονή

Καλώς ήλθατε,

Εδώ θα βρείτε διάφορα άρθρα τα οποία τα βρήκαμε στο διαδίκτυο και μας άρεσαν και τα αναρτήσαμε.Εδώ πέρα θα βρείτε μόνο ενδιαφέροντα αληθινά άρθρα.Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-Mail:paoktsis.blogger@gmail.com για οτιδήποτε μα οτιδήποτε θέλετε,είτε θέλετε να γίνετε αρθρογράφοι,είτε θέλετε να ρωτήσετε κάτι ή να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας

Καλή διαμονή,
Ο Διαχειριστής

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Δυνατότητα αναγνώρισης προσώπων στο Facebook

Η ομάδα ανάπτυξης του Facebook ανακοίνωσε μέσω του επίσημου blog την έναρξη νέων υπηρεσιών στη σελίδα της γνωστής υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης που θα επιτρέπουν μέχρι και την αυτόματη αναγνώριση σε φωτογραφίες.

Αυτό σημαίνει πως μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, οι χρήστες θα μπορούν να ανεβάζουν απλά τις αγαπημένες τους φωτογραφίες, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν συνεχόμενα tags στα πρόσωπα που περιλαμβάνονται σε αυτές.

To Facebook θα αρχίσει να καταγράφει τα πρόσωπα των χρηστών και θα επιτρέπει μία αυτοματοποιημένη διαδικασία, με τον κάτοχο του κάθε λογαριασμού να πατάει απλά ένα ΟΚ για την ταυτοποίηση της ενέργειας.

Περιμένουμε να δούμε το πόσο εύκολη και αποτελεσματική θα είναι η διαδικασία καθώς και το αν θα γλιτώσουμε τις συνεχόμενες διορθώσεις...

1 σχόλιο:

  1. Ωραία..τώρα περνάνε τις φάτσες μας και στους υπολογιστές τους και μας καταγράφουν...αρχίζει η παγκόσμια απογραφή...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή