Καλή Διαμονή

Καλώς ήλθατε,

Εδώ θα βρείτε διάφορα άρθρα τα οποία τα βρήκαμε στο διαδίκτυο και μας άρεσαν και τα αναρτήσαμε.Εδώ πέρα θα βρείτε μόνο ενδιαφέροντα αληθινά άρθρα.Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-Mail:paoktsis.blogger@gmail.com για οτιδήποτε μα οτιδήποτε θέλετε,είτε θέλετε να γίνετε αρθρογράφοι,είτε θέλετε να ρωτήσετε κάτι ή να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας

Καλή διαμονή,
Ο Διαχειριστής

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Μουντιάλ: Ουρουγουάη και Ολλανδία για τον τελικό

Ουρουγουάη και Ολλανδία αναμετριούνται απόψε στο «Green Point Stadium» του Κέιπ Τάουν, στον πρώτο ημιτελικό του Μουντιάλ. Και θα κάνουν τα προκειμένου να μην σταματήσει η καταπληκτική πορεία τους, ένα βήμα πριν από τον τελικό.

Αμφότερες έχουν κατάφεραν να παραμείνουν αήττητες στη διαδρομή τους, ενώ στα προημιτελικά αποδείχθηκαν «επτάψυχες». Οι «οράνιε» ανέτρεψαν το προβάδισμα της Βραζιλίας και με δύο γκολ του Σνάιντερ πήραν την πρόκριση. Η «τσελέστε» ισοφάρισε την Γκάνα με φάουλ του Φορλάν, είδε το δοκάρι του Μουσλέρα να σταματάει το πέναλτι του Γκίαν στο 120’ και πήρε τελικά την πρόκριση στα πέναλτι.

Για την τυπικά γηπεδούχο Ουρουγουάη, ο Όσκαρ Ταμπάρες έχει πολλά προβλήματα… Δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους βασικούς Σουάρες (επιθετικός), Φουτσίλε (αριστερός μπακ) και τον τραυματία μέσο Λοντέιρο. Σύμφωνα με τον Τύπο της Ουρουγουάης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε την ενδεκάδα στους παίκτες, με τον Ντιέγκο Λουγκάνο, να μην καταφέρνει τελικά να αναρρώσει από τον τραυματισμό που υπέστη στον προημιτελικό με την Γκάνα και θα αντικατασταθεί από τον έτοιμο πλέον Ντιέγκο Γκοντίν.

Ο Μάρτιν Κάσερες θα παίξει ως αριστερός μπακ αντί του τιμωρημένου Χόρχε Φουτσίλε. Λόγω της απουσίας του Σουάρες αναμένεται ο Όσκαρ Ταμπάρες να προτιμήσει το 4-4-2, αντί του 4-3-3 με τον Ντιέγκο Φορλάν να αφήνει το ρόλο του οργανωτή και να παίξει στην κορυφή της επίθεσης με παρτενέρ τον Εντινσον Καβάνι, αντί του Σεμπαστιάν Αμπρέου. Στη μεσαία γραμμή, μάλλον θα προτιμηθούν οι Αλβαρο Περέιρα και Βάλτερ Γκαρκγάνο. Στην άλλη πλευρά, ο Μπερτ Φαν Μάαρβαϊκ δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Φαν ντερ Βιλ (δεξιός μπακ) και Ντε Γιόνγκ (αμυντικός χαφ).

Στη διάθεσή του θ είναι ο Ματάισεν που θα αντικαταστήσει τον Όιερ στο κέντρο της άμυνας. Δεν αναμένεται να αλλάξει το 4-5-1 με τον Φαν Πέρσι στην κορυφή, και τους Σνάιντερ, Ρόμπεν και Κάιτ να έχουν και δημιουργικό ρόλο πίσω από τον επιθετικό της Άρσεναλ. Βέβαια, οι «τουλίπες» ποντάρουν πολλά στην Γουέσλεϊ Σνάιντερ που είναι σε φόρμα…

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (Οσκαρ Ταμπάρες/4-4-2): Μουσλέρα, Μ. Περέιρα, Γκοντίν, Βικτορίνο, Κάσερες, Πέρες, Γκαργκάνο, Αρεβάλο, Α. Περέιρα, Φορλάν, Καβάνι.
ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Μπερτ Φαν Μαρβικ/4-5-1): Στεκέλενμπουργκ, Μπουλαρούζ, Χαϊτίνγκα, Ματάισεν, Φαν Μπρόνκχορστ, Φαν Μπόμελ, Ντε Ζέου, Σνάιντερ, Ρόμπεν, Κάουτ, Φαν Πέρσι.

Πηγή:www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου